Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın başkan adayı Batum, kulübü küreselleştirme sözü verdi

Galatasaray başkan adayı Süheyl

Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, kulübü bölgesel bir güçten küresel bir güce yükseltme vizyonunu açıkladı ve taraftarlara endişelerinin yersiz olduğunu belirtti. Bu açıklamaları, 25 Mayıs’ta yapılması planlanan olağan genel kurul ve seçim öncesinde Maslak Atlı Spor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yaptı.

Batum, aday listesi üyeleriyle birlikte Galatasaray’a verdikleri desteği vurgularken, seçimlerin takımın başarısını etkilememesi için çaba harcadıklarını söyledi. Lions’ın üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğu kazanma potansiyeline işaret ederek takımın güçlü performansını kabul etti ve şampiyonluğun hemen ardından ilan edilmesini arzuladıklarını dile getirdi.

Teknik direktör Okan Buruk ve diğer takım arkadaşlarına hayranlık duyduğunu belirten Batum, taraftarlar gibi Buruk’u da sevdiklerini ve onunla bir düşmanlıklarının olmadığını ifade etti. Batum, Galatasaray’ın geçmişteki mali sıkıntılarını değerlendirerek kulübün zenginlik ve mülkiyet konusundaki tarihsel görüşlerini vurguladı.

Önceki yönetimlerin kalkınma için ek arazi sağlama çabalarına da işaret eden Batum, Florya yakınlarında yapılan bir arsa teklifini ele alarak kulübün geleceği için bu tür projelere öncelik verme arzusunu dile getirdi.

Dış baskılara rağmen İstanbul merkezli ekibin gücüne vurgu yapan Batum, mevcut başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerine övgüde bulunarak kulübün çıkarlarını ön planda tutmalarını destekledi.

Hukuk profesörü ve siyasetçi Batum, yeni yönetimde borçsuz bir devir sağlama konusundaki kararlılıklarını dile getirerek kulüp içinde güçlü ve ilkeli bir liderlik yaklaşımı sergilediklerini belirtti. Ayrıca Rams Park’ın bitişiğindeki arazi konusunda spor müdür yardımcısı Erden Timur’a ait olduğunu gösterdi ve çok amaçlı spor alanı projelerini tamamlama kararlılıklarını vurguladı.