Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müzisyen Merve Yavuz kimdir ve biyografisi

Merve Yavuz internette ve

Merve Yavuz internette ve TRT Müzik kanalında söylediği Karadeniz türküleri ile dikkat çeken Merve Yavuz merak konusu oldu. İşte Merve Yavuz hakkında merak edilen Merve Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli, Merve Yavuz kiminle evli? Merve Yavuz evli mi? Merve Yavuz Instagram Merve Yavuz hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Merve Yavuz kimdir?

Merve Yavuz, 5 Ekim 1986 tarihinde Trabzon’da doğmuş bir Türk müzik öğretmeni ve şarkıcısıdır. 2005 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü kazanmış ve ardından Müzik Bilimleri Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. Öğretmenlik kariyerine 2011 yılında Erzurum’un Karayazı ilçesinde başlamıştır.

Merve Yavuz, müzikal kariyerine İmera grubunun solisti olarak başlamıştır. Daha sonra solo çalışmalarına odaklanmış ve “Sol Yanım” gibi şarkılar yayınlamıştır. Ayrıca, “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde seslendirdiği şarkılarla tanınmıştır. 2017 yılında TRT Müzik’te “Kaydelerle Karadeniz” adlı müzik programını sunmuş ve 2018 yılında ise TRT Müzik’te “Hayde” adlı TV programını hazırlayıp sunmuştur. 2021 yılında “Zirvedeki Türküler” adlı TV programının sunuculuğunu üstlenmiş ve programı hazırlamıştır.

Merve Yavuz kimdir
Merve Yavuz kimdir?

Merve Yavuz nerede öğretmen?

Merve Yavuz ayrıca İstanbul Erkek Lisesi’nde öğretmenlik yapmaktadır. Eğitim hayatına Atatürk Üniversitesi’nde devam etmiş ve müzikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır.

Merve Yavuz kaç yaşında?

Merve Yavuz aslen Trabzonlu olup 1986 doğumlu olup 38 yaşındadır.

Merve Yavuz evli mi eşi kim?

Merve Yavuz’un evli olup olmadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır.