Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sen Türkülerini Söyle Cengiz Özkan neden yok?

Sen Türkülerini Söyle Juri

Sen Türkülerini Söyle Juri üyesi Cengiz Özkan neden yok: TRT 1’in sevilen yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle”, 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de üçüncü sezonuyla ilk bölümü izleyicilerle buluşuyor. Türk halk müziği severlerin heyecanla beklediği yarışma programında iki sezondur Jüri üyesi olan Üstad Cengiz Özkan’ın olacağı açıklanmıştı. Sen Türkülerini Söyle’nin son fragmanında başka jüri üyesi olunca izleyenler Cengiz Özkan’ın neden olmadığını merak etmeye başladı. Peki, Sen Türkülerini Söyle Cengiz Özkan neden yok? Cengiz Özkan programa hiç mi gelmeyecek?

2024 Sezonu Jüri Üyeleri

Bu sezonun jüri koltuğunda birbirinden değerli sanatçılar yer alıyor:

  • Aysun Gültekin
  • Özhan Eren
  • Emre Yücelen
  • Öykü Gürman
  • İsmail Altunsaray

Program Formatı

Program, toplamda 10 bölümden oluşacak. Her bölümde yarışmacılar iki ayrı turda yarışacak ve gecenin ödülü olan 100 bin lirayı iki turun birincisi paylaşacak. Yarışmanın başında 16 yarışmacı olacak ve her bölümde bir yarışmacı elenecek.

Süper Final ve Büyük Ödül

Programın sonunda, süper finale kalan 8 yarışmacı arasında sadece bir kişi birinci olacak ve 750 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak.

Türküler ve Performanslar

Yarışmacılar, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden sevilen eserleri seslendirerek seyircilere ve jüriye performanslarını sergileyecekler. Âşık Veysel’den Neşet Ertaş’a kadar Türkiye’nin sevilen isimlerinin eserlerinin seslendirileceği program, hem türkülerin güzellikleri hem de yarışmacıların performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Sunucu

Programın sunuculuğunu, tanınmış sanatçı Turgay Başyayla üstlenecek.

“Sen Türkülerini Söyle” programı, hüzün, neşe, heyecan ve eğlencenin iç içe geçtiği bu yarışma ile seyircilere keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Sen Türkülerini Söyle Cengiz Özkan neden yok?

Yukarıda verdiğimiz gibi Sen Türkülerini Söyle’de geçen sezon olan Cengiz Özkan’ın olmadığı gözüküyor ve yerine Özhan Eren‘in katıldığı görülüyor. Program yapımcıları muhtemelen Cengiz Özkan ile anlaşamadılar veya Cengiz Özkan’ın kendi isteği ile de bırakmış olabilir.