Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Getir Çöktü mü? 11 Haziran 2024 Mobil Uygulama ve Ödeme Sorunları

Getir Çöktü mü? 11

Getir Çöktü mü? 11 Haziran 2024 Mobil Uygulama ve Ödeme Sorunları; Getir kullanıcıları, sipariş veremediklerinde veya uygulamaya erişemediklerinde doğal olarak endişeleniyorlar ve 11 Haziran 2024 “Getir çöktü mü, neden sipariş verilemiyor, ne zaman düzelir?” gibi soruların yanıtlarını arıyorlar. Getir uygulamasında ödeme ve mobilde yaşanan bu tür sorunlar kullanıcılar arasında geniş bir merak konusu oluyor. İşte bu sorulara dair detaylar:

Getir Çöktü Mü, Neden Sipariş Verilemiyor, Ne Zaman Düzelir?

Getir kullanıcıları akşam saatlerinde Sitelerde olan problemleri tespit eden downdetector.web.tr web sitesine Mobil uygulama ve Ödeme problemleri ile ilgili sorunlar bildiriliyor. Getir’in mobil uygulama ve masaüstü sipariş sisteminde yaşanan sorunlara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmamış durumda. Getir’den resmi bir bilgi gelmesi halinde detaylar paylaşılacaktır.

Özetle:

  • Getir çöktü mü? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
  • Neden sipariş verilemiyor? Hava koşulları gibi durumlar nedeniyle kuryeler araçlarla hizmet verebiliyor, bu da gecikmelere yol açabilir.
  • Ne zaman düzelir? Resmi bir bilgi olmadığından belirsiz, Mobil uygulama ve ödeme sorunları bildiriliyor.

Bu gibi durumlarda, Getir’in resmi sosyal medya hesaplarını takip etmek ve güncel bilgilere ulaşmak en sağlıklı yol olacaktır.

Getir web sitesini ziyaret etmek için tıklayınız