Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir? Erkan Yolaç’ın eşi kaç yaşında neden öldü?

“Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir?

“Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir? Erkan Yolaç’ın Eşi Asuman Tuğberk Yolaç öldü mü, neden öldü? Asuman Tuğberk Yolaç’ın Vefatının Ardındaki Detaylar” Efsane sunucu Erkan Yolaç’ın eşi ve 1970 Türkiye Güzeli olan Asuman Tuğberk Yolaç’ın hayat hikayesini ve vefatının ardındaki detayları keşfedin. Kanserin nüksetmesi sonucu hayatını kaybeden Asuman Tuğberk Yolaç, 48 yıllık eşinin vefatından 14 gün sonra aramızdan ayrıldı.”

Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir? Erkan Yolaç’ın Eşi Asuman Tuğberk Yolaç’ın Vefatının Ardındaki Detaylar

Türkiye, efsane sunucu Erkan Yolaç’ın vefatıyla derinden sarsılmıştı. Usta sunucunun hayatı boyunca hiç ayrılmadığı eşi Asuman Tuğberk de bu acı olaya dayanamadı ve 14 gün sonra sevdiğine kavuştu. Asuman Tuğberk Yolaç’ın vefat haberini TRT eski yönetmenlerinden Nazif Arda sosyal medya hesabından duyurdu.

Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir?

Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir?
Asuman Tuğberk Yolaç Kimdir?

Asuman Tuğberk Yolaç, 30 Kasım 1951’de İzmir’de doğdu. Babası İbrahim Kızılgör, subaylıktan ayrılarak İzmit Boru Fabrikası’nda memurluk yapmaya başlamış, annesi Kuaför (Butik) İlhan ise kentin başarılı iş kadınlarından biri olarak tanınmıştı. Asuman Tuğberk, İzmit Kız Enstitüsü Orta Okulu ve Erenköy Kız Lisesi’nden (1968) mezun olduktan sonra İstanbul Bankası’nda çalışmaya başlamış, daha sonra mankenliğe adım atmıştır.

Güzellik Yarışmaları ve Mankenlik Kariyeri

1 Mayıs 1970 tarihinde Tarabya Oteli’nde düzenlenen yarışmada Türkiye Güzeli seçilen Asuman Tuğberk, aynı yıl Japonya’da Dünya Gençlik 3. Güzeli olma başarısını da elde etti. Bu başarılarıyla İzmit’te büyük bir coşkuyla karşılanan Asuman Tuğberk, sonrasında podyumların aranan mankenlerinden biri oldu. Yarışmanın ödülleri arasında o yılların gözde arabası Murat 124 de bulunuyordu.

Erkan Yolaç ile Evliliği

Ünlü sunucu Erkan Yolaç ile tanışması, Hürriyet Gazetesi’nin Anneler Günü için düzenlediği bir organizasyonda gerçekleşti. İkili, 21 Mart 1976 tarihinde Türkiye Güzeli seçildiği Tarabya Oteli’nde evlendi. Bu evlilikten Göksu adında bir kızları ve Mehmet adında bir oğulları oldu. Erkan Yolaç ile Asuman Tuğberk, hayatları boyunca birlikte çalışarak birçok projeye imza attılar.

Vefat Nedeni

Asuman Tuğberk Yolaç’ın geçmiş yıllarda atlattığı kanserin nüksettiği ve akciğerlerine metastaz yaptığı öğrenildi. 48 yıllık eşinin vefatının ardından 14 gün sonra hayatını kaybeden Asuman Tuğberk Yolaç, kanserin tekrar nüksetmesi sonucu aramızdan ayrıldı. Vefat haberini TRT eski yönetmenlerinden Nazif Arda sosyal medya hesabından duyurdu.

Asuman Tuğberk Yolaç, sadece güzellik yarışmaları ve mankenlik kariyeriyle değil, aynı zamanda eşi Erkan Yolaç ile birlikte kurduğu aile ve iş hayatıyla da unutulmaz bir iz bıraktı. Türkiye’nin güzellik kraliçesi ve başarılı iş kadını, hayatı boyunca birçok kişiye ilham kaynağı oldu. Anısına saygıyla…