Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilan Polat tahliye oldu mu?

Dilan Polat tahliye oldu mu?

Dilan Polat tahliye oldu

Dilan Polat tahliye oldu mu?

Dilan Polat tahliye oldu mu
Dilan Polat tahliye oldu mu?

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve babası Sezgin Polat, geçtiğimiz yıl kasım ayında tutuklandıkları davada bugün hakim karşısına çıktı. Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması olayıyla ilgili yargılanan Polat ailesi için tahliye kararı verildi. Ancak, diğer suçlamalardan dolayı tutuklulukları devam edecek. Peki, Dilan Polat tahliye oldu mu? Dilan Polat serbest mi, çıktı mı?

Dilan Polat Tahliye Oldu Mu?

Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan yargılanan Dilan Polat ve ailesi, bugün görülen duruşmada azmettirme suçundan tahliye edildi. Fakat, devam eden diğer suçlamalar nedeniyle tutukluluk halleri sürüyor.

Olayın Geçmişi

1 Ekim 2023 tarihinde, Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan Banu Parlak’a ait güzellik merkezi, motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlanmıştı. Bu olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirme suçundan cezalandırılması talep edilmişti. Davanın görüldüğü Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmada, Polat ailesi hazır bulundu ve azmettirme suçundan tahliye edildiler.

Dilan Polat Hapisten Çıktı Mı?

Azmettirme suçundan tahliye edilen Dilan Polat ve ailesi, devam eden diğer suçlamalar nedeniyle henüz hapisten çıkmış değil. Dava süreci devam ediyor ve diğer suçlamalar kapsamında yargılanmaları sürüyor.

Dilan Polat ve ailesinin tahliye haberinin ardından, kamuoyu ve sosyal medyada büyük ilgiyle takip edilen davada gelişmeler merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ebru Baki ayrıldı mı? Ebru Baki kimdir?