Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nurella öldü mü? Nurella ne zaman öldü?

Nurella öldü mü? Nurella ne zaman öldü?

Nurella öldü mü? Nurella

Nurella öldü mü? Nurella ne zaman öldü?

Nurella oldu mu Nurella ne zaman oldu 2

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 64 yaşında hayata veda etti. Geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konulan Yerlitaş, kemoterapi tedavisi görmekteydi. Son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kemoterapinin kendisini çok yorduğunu belirten Yerlitaş, “Her gün kemoterapiye gidiyorum artık çok yoruluyorum” notunu düşmüştü.

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllı olan Yerlitaş, moda kariyerine İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Kendi butiğini açtıktan sonra tasarım dünyasına adım attı. “Nurella” lakabıyla tanınan ünlü modacı, kariyeri boyunca birçok başarılı projeye imza attı.

Nur Yerlitaş’ın Televizyon Kariyeri

Nur Yerlitaş, televizyon dünyasında da geniş bir izleyici kitlesine sahipti. “Bak Kim Dans Ediyor” (2007), “Yemekteyiz” (2010), “Bugün Ne Giysem” (2011), “Bu Tarz Benim” (2014), “İşte Benim Stilim” (2015-2017) gibi programlarda yer aldı. Ayrıca, “Maral: En Güzel Hikâyem” dizisinin 9. bölümünde de rol aldı.

Müzik ve Reklam Çalışmaları

Nur Yerlitaş, aynı zamanda müzik videolarında ve reklamlarda da boy gösterdi. Demet Akalın’ın “Türkan” (2011) ve Serkan Kaya’nın “Karagözlüm” (2019) kliplerinde yer aldı. 2015 yılında Yedigün markasının reklam yüzü oldu.

Hastalığı ve Vefatı

Beyin kanseri teşhisi konulan Yerlitaş, 6 Ağustos 2018’de beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyat sonrası zor günler geçiren ünlü modacı, tedavi sürecinde büyük bir mücadele verdi. Ünlü şarkıcı Cenk Eren, Yerlitaş’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu ve sanat camiası büyük bir üzüntü yaşadı.

Sosyal Medyada Büyük Üzüntü

Nur Yerlitaş’ın vefatının ardından sosyal medyada birçok ünlü isim taziye mesajları paylaştı. Seda Sayan, Yerlitaş için, “Yıllarım dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum. İsmin gibi Nur’lar içinde uyu inşallah. Nur Yerlitaş, başımız sağ olsun” notunu düştü.

Sanat camiası ve sevenleri tarafından sevgiyle anılan Nur Yerlitaş, modaya kattığı değer ve televizyon dünyasında bıraktığı izlerle hatırlanacak. Başımız sağ olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yalçın Karatepe kimdir? Yalçın Karatepe’nin babası kimdir?