Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yusuf Kavaklı çocukları ve eşi kim?

Yusuf Kavaklı çocukları ve eşi kim?

Yusuf Kavaklı çocukları ve

Yusuf Kavaklı çocukları ve eşi kim?

Yusuf Kavaklı Kimdir? Aslen Nereli? Eşi ve Çocukları Kimdir? Yusuf Kavaklı eşi Zeliha Kavaklı kimdir?

Yusuf Kavakli cocuklari ve esi kim 2
Yusuf Kavaklı çocukları ve eşi kim?

Beyaz TV ekranlarında “Hayatta Her Şey Var” programında Cuma sohbetleriyle tanınan ve verdiği dini bilgilerle izleyicileri bilgilendiren Yusuf Kavaklı Hoca, 78 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kavaklı’nın vefat haberini, birlikte program yaptığı sunucu Nur Viral gözyaşları içinde duyurdu.

Yusuf Kavaklı’nın Hayatı

Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas’ta doğdu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra 1970 yılında İstanbul İmam-Hatip Lisesi’nden, 1974’te ise İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu.

Meslek hayatına 24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğüne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Camii’de İmam-Hatip olarak başlayan Kavaklı, 17 Aralık 1975’te Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapmaya başladı. 1977 yılı Temmuz ayında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’ne tayin edilen Kavaklı, burada öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

1 Ağustos 1979 – 30 Kasım 1980 tarihleri arasında vatani görevini yedek subay olarak Ankara Mamak’ta tamamladı. Askerlik sonrası, 1981 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’nda denetçi imtihanını kazandı ve İstanbul Bakırköy müftülüğüne murakıp olarak atandı. 1982-1986 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Belçika’ya Din Dersi Öğretmeni olarak gönderildi ve burada görev yaptı.

Yusuf Kavaklı eşi ve çocukları

Yusuf Kavaklı, 54 yıllık eşi Zeliha Kavaklı ile evliydi ve üç çocuk babasıydı. Yusuf Kavaklı’nın Yavuz, Selim ve Sinan Kavaklı adlarında üç oğlu vardır.

Vefatı

Bir süredir kanser tedavisi gören Yusuf Kavaklı, ilaçların etkisiyle saçlarını kaybetmiş ve çok kilo vermişti. Son zamanlarda ekranlara çıkmayan Kavaklı, 78 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Yusuf Kavaklı, İstanbul İl Müftü Yardımcılığı görevinden emekli olmuştu ve hayatını dini bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya adamış bir ilahiyatçı olarak anılacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mustafa Erdoğan Gülben neden ayrıldı?

Ekrem Açıkel Kimdir ve TGRT’den Neden Ayrıldı?