Magazin

Justin Timberlake alkollü araç kullanmaktan tutuklandı

Pazartesi Akşamı New York’ta Gözaltına Alındı

Justin Timberlake, Pazartesi akşamı New York Hamptons’ta alkollü araç kullanmaktan tutuklandı. Emniyet yetkililerinin ABC News’e verdiği bilgiye göre, tutuklama Sag Harbor’da gerçekleşti. Ünlü pop yıldızı, Salı günü mahkemeye çıkacak. Bu olay, Timberlake’in yoğun bir tur programının ortasında yaşandı. Timberlake’in bu hafta sonu Chicago’da iki konseri ve gelecek hafta New York City’de iki performansı bulunuyor.

Twitter’da, Timberlake’in eski grubu NSYNC’e gönderme yapan şakalar dolaşıyor. “Sanırım adımları NSYNC değildi?” ve “düz bir çizgide yürümeyi başaramadı” gibi ifadeler, Timberlake’in polis durağındaki durumu esprili bir şekilde yorumluyor.

Timberlake’in Yoğun Tur Programı

Justin Timberlake, “Yarını Unut Dünya Turu” kapsamında Berlin, Münih ve Köln’de ek konserler verecek. Bu konserler, 31 Temmuz’da Berlin’de, 22 Ağustos’ta Münih’te ve 26 Ağustos’ta Köln’de gerçekleşecek. Gösterilerin biletleri 1 Mart’tan itibaren önceden satışa sunulacak.

Tur ayrıca VIP paketler de sunuyor. Bu paketler, oturmalı hizmet verilen özel VIP Stage Bar alanına biletler, özel tasarlanmış VIP hediyelik eşyalar, mekana erken giriş ve daha fazlasını içeriyor. VIP paketleri hakkında daha fazla bilgiye vipnation.eu adresinden ulaşılabilir.

Konser Tarihleri

  • Berlin Uber Arena (eski adıyla Mercedes-Benz Arena): 30.07.2024 ve 31.07.2024
  • Münih Olimpiyat Salonu: 21.08.2024 ve 22.08.2024
  • Köln Lanxess Arena: 25.08.2024 ve 26.08.2024
  • Hamburg Barclays Arena: 09.04.2024

Justin Timberlake, Avrupa’daki “Yarını Unut Dünya Turu” kapsamında Berlin, Münih, Köln ve Hamburg’da sahne alacak. Bu tur, 2024 yılı boyunca 67 konser içerecek ve Nisan’dan Aralık’a kadar sürecek. Tur kapsamında Almanya’nın yanı sıra sekiz ülkede 13 gösteri düzenlenecek.

Yeni Albüm ve Single

Justin Timberlake, kısa süre önce yeni parçası “Drown”u yayınladı. Bu parça, Timberlake, Louis Bell, Henry Walter, Amy Allen ve Kenyon Dixon tarafından yazıldı ve Timberlake, Louis Bell ve Cirkut tarafından yapımcılığı üstlenildi. Ayrıca, Timberlake’in altıncı stüdyo albümü “Düşündüğüm Her Şey” 15 Mart’ta piyasaya sürülecek.

admin

Recent Posts

Güreşçi Feyzullah Aktürk Kimdir Nerelidir?

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanlık ikinci turunda rakibini yenen Çan Belediyesi güreşçisi altın kemerli…

6 saat ago

TRT 1 Sinyal Yok Hatası Nasıl Çözülür? CI+ Modülü veya Akıllı Kart Bulunamadı Ne Demek?

TRT 1 Sinyal Yok Hatası Nasıl Çözülür? CI+ Modülü veya Akıllı Kart Bulunamadı Ne Demek?

7 saat ago

Hollanda’ya neden portakal deniyor? Hollanda’da portakal yetişir mi?

Hollanda'ya neden portakal deniyor? Hollanda'nın "portakal" lakabı ile anılmasının ve portakal ile ilişkilendirilmesinin iki ana…

8 saat ago

Çağlar Söyüncü Milli Takım Kadrosunda Neden Yok?

Çağlar Söyüncü Milli Takım Kadrosunda Neden Yok? Sakatlık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı Soru: Çağlar Söyüncü neden…

9 saat ago

İsmail Balaban ve Eşi İlayda Şeker: Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

İsmail Balaban ve Eşi İlayda Şeker: Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? İsmail Balaban Kimdir? Soru: İsmail…

10 saat ago

Japon İşi Filmi Nerede Çekildi? Japon İşi Konusu ve Oyuncuları

Kemal Sunal ile Fatma Girik'in birlikte oynadığı son film olan Japon İşi filmi hakkında aramalar…

14 saat ago