Magazin

MasterChef Jürisi Danilo Zanna’nın Yaşı Şaşkınlık Yaratıyor!

MasterChef Jürisi Danilo Zanna’nın Yaşı Şaşkınlık Yaratıyor!

MasterChef Türkiye’nin sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, enerjisi ve karizmasıyla ekran başındakileri kendine hayran bırakıyor. Ünlü şefin yaşı ise duyanları şaşkına çeviriyor.

Danilo Zanna, İtalya’nın Prato şehrinde, Toskana bölgesinde 15 Nisan 1982 tarihinde doğdu. Şu anda 42 yaşında olan Zanna, yaşından beklenmeyecek bir enerji ve dinamiklik sergiliyor.

Zanna, Türkiye serüvenine eski eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışarak başladı. 2012 yılında evlenen çift, 2013 yılında oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına aldı ve İstanbul’da bir yaşam kurdu. O dönemlerde “Elin Oğlu” programına katılarak sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Zanna, Türk televizyonlarında hızla popülerlik kazandı.

MasterChef Türkiye’den jüri üyeliği teklifi alan İtalyan şef, kariyerine Türkiye’de devam ediyor ve bekar hayatını sürdürüyor.

Danilo Zanna’nın genç ve enerjik görünümü, izleyiciler arasında hayranlık uyandırırken, yaşını öğrenenler ise büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Danilo Zanna kimdir?

15 Nisan 1982’de Prato, Toskana, İtalya’da doğan Danilo Zanna, aşçılığı aile mesleği olarak devraldı. İtalyan mutfağı konusunda kendini geliştiren Zanna, pek çok ünlü İtalyan şefle çalışarak yeteneklerini pekiştirdi.

Türk mutfağına olan ilgisi, Zanna’yı kariyer yapmak üzere Türkiye’ye taşınmaya yöneltti. İstanbul’a yerleşen Zanna, İtalyan ve Türk mutfağını harmanladığı bir restoran açtı. İlk olarak “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı şef olarak ekranlara çıkan Zanna, burada dikkatleri üzerine çekti.

Asıl ününü ise Planet Mutfak televizyon kanalında kendi hazırlayıp sunduğu “İtalyan İşi” adlı programla kazandı. Türkiye’de çeşitli restoran kültürlerine yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan yemekleri üzerine çalışmalar yaptı.

Planet Mutfak’ın kapanmasının ardından, Zanna 2015 yılında ATV’de yayınlanan “Elin Oğlu” ve NTV’de yayınlanan “Lezzetin Şarkısı” programlarıyla izleyicilerin karşısına çıktı. 2019’da ise TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye programında jüri üyeliği yapmaya başladı.

Zanna, 10 Ocak 2022’de İzmir’de İtalya’nın ünlü restoranı Filo D’Olio’nun Türkiye şubesini açarak gastronomi dünyasındaki varlığını pekiştirdi. Ayrıca 2021’de Exxen’de yayınlanan MasterChef Junior’da da jüri üyeliği yaptı.

Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlendi ve çiftin 2013 doğumlu Zeno Tibet adında bir oğulları oldu. Ancak çift, 15 Aralık 2021’de yollarını ayırdı.

Danilo Zanna, enerjisi ve karizmasıyla Türk televizyonlarının vazgeçilmez simalarından biri olmaya devam ediyor. Hem mutfak hem de ekran performansıyla beğeni toplayan Zanna, kariyerine başarıyla devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ay Lav Yu Jessica’yı canlandıran Katie Gill kimdir kaç yaşında nereli?

Merve Taylan

View Comments

Recent Posts

Güreşçi Feyzullah Aktürk Kimdir Nerelidir?

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanlık ikinci turunda rakibini yenen Çan Belediyesi güreşçisi altın kemerli…

5 saat ago

TRT 1 Sinyal Yok Hatası Nasıl Çözülür? CI+ Modülü veya Akıllı Kart Bulunamadı Ne Demek?

TRT 1 Sinyal Yok Hatası Nasıl Çözülür? CI+ Modülü veya Akıllı Kart Bulunamadı Ne Demek?

6 saat ago

Hollanda’ya neden portakal deniyor? Hollanda’da portakal yetişir mi?

Hollanda'ya neden portakal deniyor? Hollanda'nın "portakal" lakabı ile anılmasının ve portakal ile ilişkilendirilmesinin iki ana…

7 saat ago

Çağlar Söyüncü Milli Takım Kadrosunda Neden Yok?

Çağlar Söyüncü Milli Takım Kadrosunda Neden Yok? Sakatlık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı Soru: Çağlar Söyüncü neden…

8 saat ago

İsmail Balaban ve Eşi İlayda Şeker: Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

İsmail Balaban ve Eşi İlayda Şeker: Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? İsmail Balaban Kimdir? Soru: İsmail…

9 saat ago

Japon İşi Filmi Nerede Çekildi? Japon İşi Konusu ve Oyuncuları

Kemal Sunal ile Fatma Girik'in birlikte oynadığı son film olan Japon İşi filmi hakkında aramalar…

13 saat ago